10.2.08

Diumenge, diumenge o la guerra de cd's

No sé si se us ha acudit obrir la finestra o el balcó, quan heu vist el sol espatarrant que llueix al cel. Pel que fa a mi, no me n'he pogut estar.

Quin silenci de diumenge! Tot i que el temps no és sec, ja s'acosta el silenci eixut dels diumenges, diumenges. Encara l'aire és fresc, però les estampes immobils de la calor ja s'acosten, les imatges de diumenge, diumenge.

El gos dels veïns jau estirat a la terrassa com si estiguéssim a 30º. El soroll de passes regna els tubs d'escapament. Les bicis han sortit a fer seu l'asfalt. Hi ha un rierol al voltant del quiosc que afablament va triant la seva lectura.

El vermut a la terrassa serà més propi de quan el sol veritablement ens escalfi els caps, i no hagi de sortir amb l'abric a comprar el diari. Però la premonició és patent, avui és un diumenge, diumenge. I no me n'he pogut estar, com una formigueta més, d'anar a comprar els diaris (ai, beneïdes paraules en plural!) i fer l'esmorzar a la granja.

Digueu-me costumista...

Per cert, la guerra l'han guanyat avui el Periódico i l'Avui.




3 comentaris:

Anna ha dit...

A mi m'encanten els diumenges, quan surts al matí, i fa sol, i no hi ha ning´al carrer, la sensació de calma i tranquil.litat és espectacular.

Crec que és el dia en què toca fer tot allò que et ve de gust, dedicar-te el temps que no tens entre setmana per a fer les "teves" cosetes, sense oblidar la "siesta":P:P

T'has comprat els CD's de Queen del diari??? Biennnn!! ( ja sas què vui dir oi?;P)

Disfruta d'aquest dia meravellós!!!

Petonsss!!

P.S: és obvi que l'oscar te l'haguéssis endut tu eh??:P:P Quin desperdici de talent, desdeluegu....

eva ha dit...

:) jo he anat a escalar sota el sol de diumenge. Al cotxe, evidentment, sonava A Kind of Magic.

Jobove - Reus ha dit...

consumiste i que faras amb tant de paper per casa

petons